Over mij

Mijn naam is Mieke Beemsterboer, een bevlogen voedingsdeskundige en bovenal leefstijlcoach. Met mijn man en drie dochters woon ik in Heerhugowaard. Het is mijn missie om mensen en bedrijven in Noord-Holland te helpen gezonder te worden. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor voeding en gezondheid, het was voor mij dan ook logisch om de HBO studie Voeding en Diëtetiek te volgen.

 

Na mijn studie heb ik zowel ervaring opgedaan binnen de gezondheidszorg als binnen het bedrijfsleven. Ik heb als diëtist gewerkt bij een thuiszorgorganisatie. Hierna heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt, waar ik als voedingsdeskundige en marketeer bij voedingsmiddelen bedrijven (Nestlé en Dobla) heb gewerkt.

 

Tijdens mijn gehele loopbaan bleef de drive bestaan om mensen en bedrijven te begeleiden naar een gezonder leven. Daarom besloot ik in 2015 om mijn eigen bedrijf te beginnen in voedingsadvies en leefstijlcoaching en heb ik in 2018 de post HBO-opleiding tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid afgerond.

 

Als voedingsdeskundige en leefstijlcoach maak ik gebruik van mijn vakkennis, maar daarnaast ook van mijn werk- en levenservaring.

 

Ik ben nuchter, duidelijk, respectvol, ik kan goed luisteren, heb kennis van zaken en werk gestructureerd.

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op.

Met vitale groet,

Mieke Beemsterboer

Mieke Beemsterboer

Het is mijn missie om mensen en bedrijven in Noord-Holland te helpen gezonder te worden.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijl Coaches Nederland (www.blcn.nl)